Cursus VIScoach

Donderdag, 25 januari 2018

Sportvisserij Nederland organiseert samen met de Hengelsport Federatie Midden Nederland op een doordeweekse avond een cursus VIScoach op het kantoor van de Federatie in Westervoort (reiskosten worden door de hsv gecompenseerd).

Deze cursus gaat plaatsvinden op dinsdag avond 13 maart. Aanvang 19.00 uur.
Deze cursus is gratis voor vrijwilligers van hengelsportverenigingen. De cursus biedt u een basis voor:

1. omgaan met kinderen
2. didactiek
3. kennis van vistechniek en de biologie van vis en water
4. vaardigheden op het gebied van vistechniek
5. het organiseren van het ‘Vissen voor kids’ programma

Daarnaast kunnen gecertificeerde VIScoaches gratis promotiemateriaal bestellen bij Sportvisserij Nederland en gebruik maken van de hengelsets die gebruikt worden bij de VISlessen.

De cursus Viscoach wordt op één avond gehouden, bevat een huiswerkprogramma met een verplicht examen en er zal een verklaring omtrent gedrag (VOG) ingeleverd moeten worden. Nadat dit is afgerond is de cursist een gecertificeerde VIScoach.